Πώς Καταλαβαίνεις ότι ο Κρόνος σου Χτυπά την Πόρτα

Fact# 1 (και μάλλον και 2 μαζί, αν λάβει κανείς υπόψη την εκβολή στοματικών αερίων εκ τους στόματος (κοινώς ρέψιμο) και το στομάχι, το οποίο ξεκίνησε από την προηγούμενη ημέρα και μάλλον συνεχίστηκε λίγο και την επόμενη)

Κυριακή βράδυ, μετά από μία πολύ όμορφη και χαλαρωτική ημέρα (και αφού με χει πιάσει το στομάχι μου που δεν μπορούσε να χωνέψει) κάπου στη σκοτεινή και κρύα Πολιτεία, μας σκάει το λάστιχο!!!! Για να είμαστε σωστοί, αυτή τη φορά δεν έφταιγα πραγματικά εγώ!!! Οπότε, να σου, αρχίζουμε τη γνωστή σε όλους και αγαπημένη διαδικασία αλλαγής λάστιχου!!!!!! (Για όσους με γνωρίζουν προσωπικά μπορεί να προκαλέσει τεράστια κύματα γέλιου, και παρόλα αυτά ξέρω ΠΩΣ να αλλάζω λάστιχο!! Απλά πάντοτε χρειάζεται λίγη λάμψη!!)                                                                         Σκέψου, ψιλοκατηφόρα, κάτω από λάμπα της ΔΕΗ για να βλέπουμε, η Μ1 όρθια να μας φωτίζει με το φακό και να εμψυχώνει. Η Μ2 να γυρνά το γρύλο, ο Β. να ξεβιδώνει τα μπουλόνια, εγώ να κρατάω τα μπουλόνια και αφού είμαστε σε καλό σημείο, έχουμε βγάλει το μία ρόδα (η οποία έχει ξεσκιστεί εντελώς) και πάμε να βάλουμε τη ρεζέρβα, γλιστρά το αμάξι από το γρύλο και σκάει στην άσφαλτο!!!! Φέρνουμε άλλο γρύλο, ξανά μανά τα ίδια!!!! Τελικά αλλάζουμε λάστιχο, όλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fact# 3 Δευτέρα απόγευμα. Έχεις γυρίσει σπίτι από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά, απ’ όπου έχεις φύγει στις 6.30 (έχεις πάει στις 9, άρα έβγαλες και την υπερωρία). Έχεις πάει super market να πάρεις υλικά για να αποτελειώσεις επιτέλους το λιμοντσέλο σου (έχεις καθυστερήσει 2 ημέρες, διότι ξέχασες να πάρεις τη βότκα μες στο ΣΚ, διότι ήσουν απασχολημένη να αλλάζεις τα all star που πήρες σε 2 διαφορετικά μεγέθη το ένα ζευγάρι (άρα μάλλον αυτό είναι το Fact #4). Έχεις ευγενικά ξεμπερδέψει με την υποχρέωση να πας να ευχηθείς στη ξαδέρφη σου που γιορτάζει, επειδή περιμένεις το ξάδερφο σου να έρθει να πάρει το αμάξι σου για να το πάει συνεργείο ως αποτέλεσμα του fact #1. Έχεις μιλήσει με τουλάχιστον 2 παλιούς συναδέλφους (έχεις μάθει όλα τα νέα), με τον αδερφό σου άλλες 300 φορές (Literrary – θα δεις στη συνέχεια γιατί), τον ασφαλιστή που στα χει πρήξει και σου λέει ότι τελικά από τα λεφτά που περιμένεις να πάρεις από την ασφάλεια θα πάρεις τα μπιμπ (Fact # 5) και αφού έχεις ξεμπερδέψει με όλα αυτά, έχεις βάλει (just picture it) πυτζάμα, ρόμπα βελούδο, παντόφλα με γούνα και ετοιμάζεσαι να απολαύσεις κρασί και κάτι ελαφρύ (είπαμε, στομάχι) αντιλαμβάνεσαι ότι το χαλάκι της κουζίνας είναι μούσκεμα!! Ανοίγεις ντουλάπι νεροχύτη είναι όλα πλημμυρισμένα!!! Έχει παντού νερά!!! Αδειάζεις ντουλάπι, πάντα με το προαναφερόμενο ensemble, σκουπίζεις, στραγγίζεις, σφουγγαρίζεις, κτλ. Κάνεις δοκιμές να δεις τι φταίει, το αντιλαμβάνεσαι, βγάζεις το εξάρτημα και το δίνεις στο μπαμπά να πάει την επόμενη μέρα να σου φέρει ανταλλακτικό (αφού το έχει τσεκάρει και η μαμά – καλύτερη και απο υδραυλικός / ηλεκτρολόγος, κοκ). Κάθεσαι στον καναπέ να φας το κάτι ελαφρύ και να πιεις το λευκό κρασί που έχει πια ζεσταθεί!!

Fact# 6 Αυτό το δράμα είναι αλλουνού, αλλά επηρεάζει και το δικό μου εκατέρωθεν, καταλαβαίνεις!! Η μάλλον να στο πω επιγραμματικά!! Η Πορτογαλία, όπως ξέρουμε όλοι είναι ένα κράτος που μαστίζεται από την Κρίση, όπως και η Ελλάδα, άρα τι έχουν ως κοινό παρονομαστή??? Τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!!! Την Πέμπτη που είναι να επιστρέψει ο Ν. (Αδερφός μοναδικός και αγαπημένος) από Πορτογαλία (μέσω Μαδρίτης) του στέλνουν μήνυμα ότι ακυρώνεται η πτήση τους λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας…… χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!! Άρα διακόσιες ώρες στα τηλέφωνα για να βρούμε εναλλακτικές πτήσεις, θέσεις, διαφορές, να πληρωθούν, κτλ κτλ!!!!

Highlight of the Day (not that actual day but one month and six days later): Μετά από friend request (thanks V + J) να δημιουργήσω ένα δικό μου blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s