Once more….Saturn

Ξέρω ότι έχει περάσει σχετικά αρκετός καιρός που δεν έχω γράψει, αλλά υπάρχει πάντοτε κάποια καλή αφορμή για να συνεχίσω από εκεί που το έχω αφήσει και δεν είναι καμιά άλλη, παρά ο αγαπημένος μου Πλανήτης το τελευταίο ενάμισι χρόνο – ο Κρόνος!

Θες και τα γεγονότα?

  1. Τυπογραφικά λάθη (κλασικό), ναι, αυτό το λάθος σε ένα κείμενο που το έχεις διαβάσει χιλιάδες φορές, και το είχαν κοιτάξει μετά από εσένα και άλλα πέντε άτομα τουλάχιστον, αλλά προφανώς, κανένας δεν το είχε δει (εκτός, εννοείται από τον ενδιαφερόμενο, που πήρε να ουρλιάξει ότι το κείμενο του έχει παραληφθεί εντελώς! Σ.σ.: απλά είχε αποδοθεί λανθασμένα ο τίτλος του κειμένου και δεν είχε εξαφανισθεί ΟΛΟ το κείμενο).
  2. Ακυρώσεις σχεδίων (με φανταστικό παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό) σχετικά με το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας (άλλωστε η Βούλα ήταν πάντοτε ο αγαπημένος μας εκδρομικός προορισμός). Bonus: Ένα ακόμα διήμερο σε αγαπημένο εκδρομικό προορισμό!
  3. Πολλά σκαμπανεβάσματα διάθεσης (επίπεδα χιούμορ still at the minimum low με πολλές πιθανότητες για εξύβριση εκατέρωθεν, πάρε χαρτάκι και περίμενε τη σειρά σου, σου ρχεται!!).
  4. Το κιλό που «έχασα» και ακόμα το ψάχνω…. Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο αυτά που έχω «πάρει».
  5. Και, σαφώς, ο φανταστικός σου συνάδελφος που πασχίζει να δώσει τα συγχαρητήρια του για το πιο πρόσφατο εγχείρημα του Τμήματος σου. Κοπελιά, keep calm stay at your desk!

Stay tuned!!

One thought on “Once more….Saturn

Leave a comment