Τι θα ντυθώ φέτος

Οι απόκριες σχεδόν πάντα μου άρεσαν. ‘Ισως αυτό το ambience ότι μεταμφιέζεσαι και απελευθερώνεσαι / απενοχοποιείσαι, αλλά πάντοτε βαριόμουν να σκεφτώ κάτι ευφάνταστο να ντυθώ. Βέβαια όλο και κάτι έκανα.

Φέτος, δεν είχα σκοπό να ντυθώ, άλλωστε και οι προτάσεις για masque party έχουν περιοριστεί. Ωστόσο, σήμερα, διάβασα τις καλύτερες ιδέες για μεταμφίεση και ανυπομονώ να αυτοπροσκαλεστώ κάπου για να τις εφαρμόσω!!! Στην τελική θα ντυθώ και θα κάνω party μόνη μου!!

Έπεσε τυχαία στα χέρια μου χθες το απόγευμα το copy μιας τοπικής εφημερίδας που εκδίδεται κάθε μήνα. Ανάμεσα στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα άρθρα είχε και τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο για το μήνα που διανύουμε με highlight τι να ντυθεί το κάθε ζώδιο. Ήταν τόσο ωραία περιγραφικό και τόσο αστείο που πόνεσε η κοιλιά μου από το πολύ γέλιο!!Παραθέτω την εκδοχή του Ζυγού – best description ever – (που είναι και το ζώδιο μου):

Ζυγός

Θέμα: Έλληνας Φορολογούμενος (bukkake)
Στολή: Αυτή η άσπρη μπλούζα με τα μανίκια που δένουν πίσω. Εναλλακτικά  μπορείς να βάλεις γάντια τερματοφύλακα και να ντυθείς «Τέρμα Μαλάκας» το ίδιο είναι! Εσύ θα κάνεις το πάρτυ γιατί είσαι το κορόιδο. Θα παραγγείλεις δέκα πίτσες, θα τις πληρώσεις αλλά ο πιτσαδόρος θα σου αφήσει μόνο τρεις! Αντίστοιχα θα γίνει το ίδιο στα τυροπιτάκια, στα ποτά αλλά και στους ξηρούς καρπούς! Όταν το πάρτυ τελειώσει, το σπίτι θα είναι πεδίο βολής, το ψυγείο άδειο και στην τράπεζα θα έχεις 20 ευρώ! Σου είχαν πει βέβαια ότι το πάρτυ θα κρατούσε για πάντα αλλά μην είσαι μίζερος και τα θυμάσαι αυτά τώρα! Πέσε καλύτερα στα τέσσερα να καθαρίσεις το πάτωμα!
Γιατί: Γιατί αυτό σου συμβαίνει και όλον τον υπόλοιπο χρόνο και δε θα χρειαστεί να ψάχνεσαι τι θα ντυθείς τις Απόκριες!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε: http://www.breakfree.gr/main_info.php?prod_id=99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s