Tough luck

Ξυπνάς το πρωί και λες, σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα! Τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά! Και το πρόβλημα είναι ότι τις τελευταίες τρεις μέρες διαπιστώνεις ένα γενικότερο πρόβλημα τελικά… Ή μάλλον, για να είμαστε και δίκαιοι, δεν είναι ότι ΟΛΑ πάνε στραβά, όχι. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι ένα τουλάχιστον πράγμα θα πάει στραβά (μικρό ή μεγάλο) αρκετό για να σου τσαλακώσει λίγο την ημέρα!

Κυριακή: εν τω μέσω του εορταστικού τριημέρου, αποφασίζεις να κάνεις banofee, διότι είδες μια πολύ εύκολη, γρήγορη και γευστική (έτσι φαινόταν τουλάχιστον) συνταγή στον Jamie το προηγούμενο ΣΚ. Αποφασίζεις, λοιπόν, να εντυπωσιάσεις για μία ακόμα φορά, τον αγαπημένο σου, τους φίλους σας και γιατί όχι το σύμπαν ολόκληρο! Ενημερώνω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι τα πάω πολύ καλά με τη μαγειρική και δη με τη ζαχαροπλαστική. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και επί μακρά σειρά ετών! Αποτέλεσμα?? ΧΑΛΙΑ, εμετικά χάλια! Παρόλα αυτά φαγώθηκαν τρία (ναι, μάλιστα τρία) κομμάτια, εκ των οποίων τα δύο έλαβαν και πολύ κολακευτικά λόγια (πολύ χαμηλά ο γευστικός πήχυς, να υποθέσω?). Μέχρι σήμερα δεν έχω ξαναμάθει νέα τους!

Δευτέρα: έχεις αποφασίσει να βγεις να φας έξω μέρα που είναι. Όχι, βρέχει καταρρακτωδώς!! (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια) εφαρμόζεις εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο επιτυγχάνει. Η μέρα εξελίσσεται ομαλά κατά τα άλλα.

Τετάρτη: Greek Public Services Day! Είναι ανέκδοτο από μόνο του! Πολύ ουρά και πολύ ώρα, απλά και μόνο για να εκτυπώσεις δύο χαρτιά! Και εφόσον, όπως λέει και μία πολύ καλή φίλη, αποφάσισε πλέον το ελληνικό κράτος να εφαρμόσει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλο της το μεγαλείο, τι μας ταλαιπωρείς, ρε φίλε, να τρέχουμε στις εφορίες και στο ΙΚΑ, απλά και μόνο για να μας εκτυπώσεις ένα χαρτί για να έχουμε ηλεκτρονική πρόσβαση στις περιορισμένου βεληνεκούς υπηρεσίες που μας προσφέρεις? Ε? Βέβαια, παράπονο δεν έχω. Όποιον είδα στην εφορία, τον είδα μετά και στο ΙΚΑ, έτσι τουλάχιστον αισθάνεσαι ότι δεν είσαι εντελώς μόνος σε αυτόν τον κόσμο, κάνεις και φίλους, μαθαίνεις, επίσης και πόσο κοστίζει ένα σφράγισμα περιμένοντας στην ουρά. Δεν θα πρέπε πάντως να προσφέρουν και καφέ σε αυτές τις ουρές? Έτσι για να περνάει η ώρα, λέμε τώρα…! Και βέβαια, τα αξιομνημόνευτα δεν τελειώνουν εδώ. Αφού έχεις κάνει όλες αυτές τις φανταστικές δουλειές (ντυμένος σαν αστακός, λόγω κρύου, διότι σήμερα έμαθες το μάθημα σου σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα που ντύθηκες “ελαφρά” – διότι μπήκε η Άνοιξη, έχεις δει τις αμυγδαλιές που ανθίσαν επιτέλους- only to find out when you stepped out of the house that it was snowing all over and the temperature was maximum 1 degree) συνηδειτοποιείς ότι το φερμουάρ του παντελονιού σου έχει χαλάσει και δεν κλείνει…..και εντελώς τυχαία, πάλι σήμερα, η μπλούζα που φοράς δεν είναι μακριά για να “καλύψει” την κατάσταση! Ευχαριστώ!

Advertisements

2 thoughts on “Tough luck

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s